FÒRUM BARCELONA 2014

El Fòrum Gastronòmic és un esdeveniment pioner, precursor de la resta de congressos gastronòmics, que conjuga sessions de cuina en directe amb una fira de productes. És una experiència única que inclou, entre d’altres, tallers temàtics amb tast, diàlegs entre cuiners, productors, enòlegs, científics i analistes gastronòmics, espectacles, concursos, tastos guiats, premis com el Cuiner de l’Any, el premi Josep Mercader o els premis InnoFòrum. A més, disposa d’un espai firal que s’ha convertit en l’aparador ideal en el que les empreses del sector poden mostrar les seves novetats i productes més destacats a un públic professional i gurmet. La fira és una plataforma d’intercanvis comercials, el punt de trobada de professionals, productors i empreses. Pel Fòrum han passat cuiners de la talla de Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Andoni Luis Aduriz, Michel Bras, Pierre Gagnaire i molts més. Coincidint amb les dates d'Hostelco, del 20 al 23 d'octubre, Fòrum celebrarà per primera vegada l'esdeveniment a Fira de Barcelona. Pep Palau, von Arend & Associats s'encarrega de la direcció, l'organització, producció i comunicació de l'esdeveniment. Més informació de Fòrum Barcelona.

 

<<< TORNAR

© Pep Palau, von Arend & Associats | T 93 883 30 45 | info@produccionsgastronomiques.com | Crta. Sant Hipòlit a Manlleu, sn | 08560 Manlleu (Barcelona) | Nota Legal  |  Nota Técnica